24 aprilie 2014

Invitaţie specială la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia!

Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) îi invită pe cinefili să ia parte la organizarea celei de-a cincea ediţii a „28 Times Cinema” din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția (27 august – 6 septembrie 2014). Dacă ai între 18 si 25 ani și ești un mare iubitor de cinema, ai toate șansele să faci parte din juriul tânăr al festivalului, să petreci 11 zile de vis în cel mai frumos oraș din lume, să vezi o mulțime de filme bune și să-i cunoști pe cei mai mari actori, regizori și oameni de film de pe planetă!

Invitaţie specială la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia!

Lansată cu mare succes în 2010, în parteneriat cu Zilele Veneţiei (Giornate degli Autori) şi Parlamentul European, această iniţiativă reuneşte 28 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.

Dacă vrei să fii unul dintre aceștia, poţi trimite prin e-mail un CV scurt, o scurtă declaraţie (10 linii maximum) în care să descrii motivele pentru care ai fi cel mai potrivit pentru această oportunitate, precum şi o descriere (5 propoziţii maximum) a 3 scene din 3 filme recent văzute la Noul Cinematograf al Regizorului Român, în limba engleză. Înscrierile se fac până pe 26 aprilie 2014.

Odată ajuns la Veneția, vei fi cazat în una dintre cele mai frumoase locații din oraș, vei avea acces prioritar la toate proiecțiile Zilele Veneţiei (Giornate degli Autori) din cadrul festivalului, vei viziona filmele care sunt în competiția premiului LUX, vei lua parte la mese rotunde, discuții şi dezbateri cu realizatori de film, vei avea ocazia să scrii pe blogul festivalului și pe rețelele sociale Europa Cinemas și să participi la workshop-uri diverse. Rezervările, costurile de cazare și de călătorie pe durata evenimentului sunt incluse în această invitație.

Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 25 de ani, să cunoască bine limba engleză (citit, scris şi vorbit) pentru a fi în măsură să contribuie pe deplin la discuții despre filme și să scrie texte pentru blog-ul special creat pentru juriul tânăr al festivalului. Toate textele pe care le trimiteți trebuie să fie scrise în limba engleză.

Pentru înscriere poţi scrie la asociatia.macondo@gmail.com sau diana@asociatiamacondo.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook