16 aprilie 2014

Blind-date cu un film

Noul Cinematograf al Regizorului Român propune o seară de film cu un concept inedit și invită publicul la un blind-date cu un film, în spiritul iubirii pentru filme și socializare, în data de 18 aprilie 2014, de la ora 20:00. La sfârşitul filmului, doi cinefili norocoşi vor câştiga o seară ca în filme, din partea ceainăriei La un Ceai.

Blind-date

Organizatorii promit un film de nota 10, în avanpremieră pe marele ecran.

Iubirea pentru film îi apropie pe cinefili, iar un blind-date cu un film înseamnă mai mult decât amintirea filmului.

Cei doi câştigători ai tombolei vor primi o invitaţie la o seară aromată cu ceai Blooming Love și prăjituri delicioase oferite de ceainăria La un Ceai, la care pot discuta despre filmul văzut şi despre multe altele.

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se află în incinta Muzeului Național al Ţăranului Român (intrarea Monetariei, nr. 3). NCRR este un cinematogaf alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucuresteni care vor să vadă un film într-o atmosferă liniştită şi să participe la evenimente culturale. Biletul la proiecția specială este de 10 lei – preț întreg și 7 lei – redus pentru elevi și studenți. Pentru alte informaţii puteți telefona la 0723.234.005.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook