27 iulie 2021

Cântă cu mine

Vama a lansat un nou videoclip, „Cântă cu mine”. Piesa poate fi ascultata live in premieră pe 29 iulie 2021 la Arenele Romane din București. Concertul începe la ora 21:00, iar accesul se face începând cu ora 18:00.La concertul de la Arenele Romane, în lumina noilor modificări ale capacităților și condițiilor de participare la concertele open air emise de autorități, pentru acest eveniment se adaugă și opțiunea de a prezenta dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore/test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații acreditate, dar și cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării), toate acestea pe lângă dovada de vaccinare printată pentru fanii deja vaccinați până la data de maxim 19 iulie 2021.

Nu există testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că publicul este rugat să vină cu dovada testării în locații acreditate printată. La cumpărarea biletelor spectatorii sunt rugați să bifeze cum se prezintă la show: cu dovada de vaccinare printată, dovada de test rapid/PCR printată sau cu dovada de anticorpi, tot printată.

Conform Ordinului nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială. Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care includ, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri, „Cântă cu mine” și „Îmi pare rău” (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul „Babel” al celor de la Mumford & Sons). La show-ul memorabil participă și invitați speciali.

Tot în premieră, trupa Vama lansează în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat „Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Acesta poate fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, începând cu data de 15 iulie 2021, și în exclusivitate, poate fi urmărit în avans pe voyo.ro de pe 12 iulie 2021. Din 5 august 2021, fanii pot găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin „Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor și atenție la detalii, povestea show-ului trupei care s-a încumetat la singurul concert de pe o arenă mare, în vara lui 2020.

Tudor Chirilă declară:

Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public „și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț. Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil.

Biletele sunt disponibile online La intrare, în caz că mai există bilete disponibile, acestea se achiziționează la prețul de 100 de lei.

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook