10 martie 2022

Besame Bonito

Carmen DeLeon a lansat single-ul „Besame Bonito”. Artista evocă acele momente tandre în care ne luăm rămas bun de la o relație care uneori părea că ar fi putut supraviețui testului distanței și timpului. Ea a scris și produs piesa emoționantă împreună cu Mauricio Rengifo și Andres Torres, care au lucrat cu ea pentru single-ul „Pasado” cu Cali y El Dandee, și pentru hituri globale precum „Despacito” de la Luis Fonsi.



Videoclipul piesei este regizat de José A Moreno și produs de Daniela Sánchez Lugo. Videoclipul o înfățișează pe DeLeon singură în apartamentul ei, înconjurată de cutii mobile și contemplând viitorul, în timp ce o furtună face ravagii afară, rezonând cu stare ei de confuzie internă.

Carmen DeLeon a spus:

„Bésame Bonito” este despre o relație de neuitat care se termină lăsând un gol și o amintire care va dura pentru totdeauna. Mi-am dorit ca videoclipul să fie plin de emoție și să ofere un sentiment de speranță. Nimeni nu este cu adevărat singur pe această lume.

Aclamată de revista Wonderland drept „o forță de luat în seamă”, DeLeon a strâns până în prezent peste 25 de milioane de stream-uri la nivel mondial.

Carmen a fost selectată să cânte Imnul Național al SUA în timpul jocului Los Ángeles Chargers vs. Minnesota Vikings, la mijlocul lunii noiembrie 2021, susținând o interpretare minunată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook