8 martie 2022

Érase una vez… Pero ya no

Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”, inclusă pe coloana sonoră a primului serial muzical în spaniolă de pe Netflix, cu același nume. Acest track a fost scris de Sebastián Obando, Andrés Torres și Mauricio Rengifo. Cei doi din urmă s-au ocupat și de producția piesei.



În noiembrie 2021, Netflix a confirmat primul serial muzical în spaniolă, intitulat „Érase una vez… Pero ya no”, care abordează muzica pop și latino caracteristică vorbitorilor de limba spaniolă. Manolo Caro („Alguien tiene que morir”, „La casa de las flores”) este cel care a creat și regizat serialul, iar Lucas Vidal este producătorul muzical.

Produsă de Rafael Ley, María José Córdova, Carlos Taibo și Manolo Caro, „Érase una vez… Pero ya no es” spune povestea a doi amanți care au fost separați într-un mod tragic și care trebuie să se reîntâlnească în altă viață pentru a rupe blestemul care a fost aruncat asupra satului în care locuiau. Sosirea a doi turiști ar putea reprezenta un risc pentru singura sanșă pe care cei doi îndrăgostiți o au de a rupe blestemul.

„Érase una vez… Pero ya no” se bazează pe un repertoriu internațional, la care au contribuit și cântărețul și compozitorul columbian, Sebastián Yatra și cântărețele din Spania, Mònica Maranillo (La Voz Kids) și Nia Correia (Operación Triunfo 2020).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook