29 ianuarie 2021

Wine & Cigarettes

Noul EP semnat Răzvan Albu, intitulat „Wine & Cigarettes”, este lansat miercuri, 3 februarie 2021.



EP-ul, format din patru melodii („Patiently”, „Wine & Cigarettes”, „Timeline”, „Call My Name”), urmează să fie disponibil pe toate platformele de streaming importante, precum Spotify, Apple Music și Amazon Music. Audiofilii pot să redea sau să achiziționeze melodii de înaltă rezoluție pe Bandcamp.

Acest EP conectează publicul artistului la un sunet nou, întrucât aranjamentele sunt minimaliste și în mare parte acustice. În loc să folosească tobe complete, albumul folosește instrumente de percuție precum cajon, bongos și tamburină. În plus, armoniile vocale obișnuite ale lui Răzvan au înlocuite cu o singură linie vocală – toate aceste elemente adăugându-se pentru a crea un sunet de studio intim, cald și vintage.

Ca de obicei, totul a fost înregistrat în studioul personal al lui Răzvan, dar noutatea este faptul că mixajul a fost realizat tot de către artist, deoarece acesta și-a propus să obțină un sunet specific.

EP-ul a fost masterizat de către Bob Katz, un inginer de sunet recunoscut pe plan mondial, ce are la activ 3 albume premiate cu Grammy și care a lansat o carte despre masterizare considerată de către specialiști „lucrarea definitivă asupra masterizării”.

Cover – credit foto: Mihai Covrig
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook