3 iunie 2022

Time Machine

Cuco a lansat piesa „Time Machine”. După ce recent și-a anunțat viitorul album, „Fantasy Gateway”, care apare pe 22 iulie 2022, Cuco împărtășește a doua melodie din noul proiect cu „Time Machine”, o baladă psihedelică despre dorința de a merge înapoi în timp și de a schimba modul în care a fost gestionată o relație.Cuco spune:

Când am scris melodia, stăteam în patul meu, înregistrând un mesaj audio într-un spațiu vulnerabil, într-un moment greu al vieții mele. Am luat-o și am adus-o într-o lume a hiperrealismului și a călătoriilor spațiu-timp.

Cuco deschide un nou capitol pe cele 12 piese ale „Fantasy Gateway”, care include colaborări de la Kacey Musgraves, Adriel Favela, Bratty și DannyLux. Albumul include și single-ul lansat anterior „Caution”, care a sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush.

Cuco pornește într-un turneu din America de Nord în această vară, după spectacole la Primavera din Spania și Viva Festival din Los Angeles în luna iunie 2022. Turneul principal începe în Phoenix pe 14 august 2022, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie 2022.

La începutul acestui an, Cuco a lansat single-ul în colaborare cu boy pablo, „La Novela”. În 2021, Cuco a distribuit „Under The Sun”, care a sosit cu un spectacol la Late Night cu Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”. Cuco a împărtășit recent și re-imaginația clasicului „Piel Canela” al lui Bobby Capó, care a fost prezentat inițial ca parte a unei campanii publicitare difuzate pe Google și care crește rapid.

De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online, estetica lui pop serioasă în dormitor și talentul evident rezonând din motive evidente. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, proiecte auto-lansate precum „Wannabewithu” din 2016 și EP-ul „Chiquito” din 2018 au amestecat lucrări atrăgătoare în engleză și spaniolă. Nelegat de constrângerile de gen, a experimentat cu stiluri și sunete, încorporând mariachi și R&B, psihedelia și rap, precum și alte forme în paleta sa diversă, așa cum a căutat să se potrivească. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în decor din ce în ce mai des, cântând în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor.

Cuco declară:

Va fi întotdeauna suprarealist pentru mine. Nu iau niciodată de la sine înțeles dacă văd atât de mulți oameni la un spectacol. Nu știu că a doua zi o să mai văd asta. Este întotdeauna apreciat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook