17 mai 2022

Fantasy Gateway

Cuco a lansat single-ul „Caution” și a anunțat albumul „Fantasy Giveaway”. Noua piesă vine cu imagini animate create de Grin Machine. Proiectul cu 12 piese deschide un nou capitol pentru Cuco și include colaborări cu Kacey Musgraves și Adriel Favela.Cuco vorbește despre semnificația din spatele single-ului:

„Caution” este o melodie care vorbește despre trecerea prin diferite probleme de sănătate mintală și despre faptul că nu vrei să bombardezi oamenii din jurul tău cu problemele tale, așa că le ții doar pentru tine, dar, uneori, punând toată acea greutate asupra ta are ca rezultat un sentiment de scăpare de sub control atunci când totul explodează.

Odată cu anunțul „Fantasy Gateway”, Cuco își împărtășește viitoarele date pentru turneul din vara anului 2022. După spectacole la Primavera în Spania și la Festivalul Viva în Los Angeles din luna iunie, Cuco își începe turneul principal din America de Nord, începând cu Phoenix, AZ, pe 14 august 2022, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie 2022.

Albumul lui Cuco și anunțul turneului urmează single-ul său în colaborare cu Boy Pablo, „La Novela”, lansat la începutul acestui an, împreună cu single-urile din 2021, „Under the Sun”, care au sosit cu o performanță la Late Night with Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”.
De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, „Wannabewithu” din 2016 și EP-ul „Chiquito” din 2018 au amestecat piese atrăgătoare în engleză și spaniolă. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii ascultări, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor.

După lansarea formidabilului și unic „Para Mí” din 2019, creșterea și dezvoltarea exponențială a lui Cuco ca artist au devenit incontestabile. Prin „Fantasy Gateway”, Cuco împinge limitele sunetului său, prezentând un nou capitol al carierei sale în care creșterea și capacitatea sa de a-și asuma riscuri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook