27 iulie 2021

Pressure Machine

Al șaptelea album The Killers, „Pressure Machine”, este lansat pe 13 august 2021. Proiectul este produs de toți membrii band-ului, împreună cu Shawn Everett și Jonathan Rado, care au mai lucrat și pentru albumul „Imploding The Mirage”, lansat în 2020.Pandemia Covid-19 a anulat turneul mondial din 2020, iar pentru prima dată după o mulțime de ani, The Killers au resimțit liniștea. Din această liniște și pace, noile piese au început să se contureze, fiind cu totul atipice pentru stilul lor.

Albumul a fost înregistrat în Nephi, Utah, orașul natal al lui Brandon Flowers. Nephi este un oraș foarte mic, cu doar 5.300 de locuitori, o adevărată comunitate apropiată, fără semafoare și fabrici. Piesele de pe album sunt bazate pe povești și amintiri locale ce i-au influențat viața solistului.

Proiectul relatează cum este să crești și să trăiești în America de Sud-Vest, fiind pentru prima dată când Brandon a scris versurile înainte ca muzica să fie produsă. „Pressure Machine” detaliază luptele personale și tragediile locale. Flowers cântă despre alegerile pe care oamenii le fac, la bine și la rău, despre oameni care au fost lăsați în urmă și cei care nu pot fi uitați.

Coperta albumului a fost realizată de Wes Johnson, chiar la ieșirea din Nephi. Mai multe poze realizate de fotograf pot fi văzute în ediția fizică a proiectului.

The Killers susține în anul 2022 un turneu global, pentru promovarea albumelor „Pressure Machine” și „Imploding The Mirage”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook