16 martie 2022

The Funeral

Yungblud, rockstarul din Marea Britanie, a lansat single-ul „The Funeral”. Piesa vine însoțită și de videoclipul muzical, în care își fac apariția și legendarii Ozzy & Sharon Osbourne. Premiera videoclipului a fost transmisă live pe MTV Live, MTVU și pe toate posturile MTV la nivel mondial, precum și pe billboard-ul Paramount din Times Square.Yungblud (alias Dominic Harrison) spune:

Mi-am petrecut ultimele 18 luni încercând să înțeleg cine vreau să fiu cu adevărat. Chiar m-am simțit puțin ipocrit în ultima perioadă. Timp de 4 ani, le-am spus oamenilor să fie cine vor ei să fie și să nu le pese de ce cred alții despre ei, și am realizat că trebuia să-mi spun și mie același lucru. Am simțit multă presiune, multă nesiguranță și m-am îndoit de mine. Dar, apoi am scris această piesă, ce mi-a dezvăluit care ar trebui să fie următorul pas atât în viața mea personală, cât și în cea profesională.

Versurile sunt de fapt o listă a lucrurilor care mă fac să mă simt nesigur, pentru că sunt de părere că dacă poți să identifici ce nu-ți place la tine și să îți asumi toate acele lucruri, nimeni nu-ți poate reclama ceva ce nu ți-ai reproșat deja singur. Devii de neatins.

Născut în Yorkshire, Anglia, artistul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut pentru că și-a exprimat ceea ce simte sunt preocupări majore pentru generația sa, folosindu-și muzica pentru a uni și împuternici tinerii de astăzi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook