16 martie 2022

The Funeral

Yungblud, rockstarul din Marea Britanie, a lansat single-ul „The Funeral”. Piesa vine însoțită și de videoclipul muzical, în care își fac apariția și legendarii Ozzy & Sharon Osbourne. Premiera videoclipului a fost transmisă live pe MTV Live, MTVU și pe toate posturile MTV la nivel mondial, precum și pe billboard-ul Paramount din Times Square.Yungblud (alias Dominic Harrison) spune:

Mi-am petrecut ultimele 18 luni încercând să înțeleg cine vreau să fiu cu adevărat. Chiar m-am simțit puțin ipocrit în ultima perioadă. Timp de 4 ani, le-am spus oamenilor să fie cine vor ei să fie și să nu le pese de ce cred alții despre ei, și am realizat că trebuia să-mi spun și mie același lucru. Am simțit multă presiune, multă nesiguranță și m-am îndoit de mine. Dar, apoi am scris această piesă, ce mi-a dezvăluit care ar trebui să fie următorul pas atât în viața mea personală, cât și în cea profesională.

Versurile sunt de fapt o listă a lucrurilor care mă fac să mă simt nesigur, pentru că sunt de părere că dacă poți să identifici ce nu-ți place la tine și să îți asumi toate acele lucruri, nimeni nu-ți poate reclama ceva ce nu ți-ai reproșat deja singur. Devii de neatins.

Născut în Yorkshire, Anglia, artistul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut pentru că și-a exprimat ceea ce simte sunt preocupări majore pentru generația sa, folosindu-și muzica pentru a uni și împuternici tinerii de astăzi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook