14 iunie 2017

Sărută-mă cu forţa

Cântăreaţă, actriţă de film şi de teatru, Gloria Melu lansează single-ul şi videoclipul „Sărută-mă cu forţa”. O poveste de dragoste cu iz adolescentin, single-ul este compus de către Theea Minculescu, alături de Cristian Tarcea.Gloria Melu spune:

Dragostea este cel mai frumos sentiment, iar muzica este cea mai bună cale de a ne transmite sentimentele, de a ne bucura de viaţă, de iubire, de clip ape care o trăim. Este fascinant acel moment în care îţi dai seama că iubeşti din toată fiinţa ta, dar nu ştii cum să îi spui; îl iubeşti, dar vrei să îţi îţi ascunzi vulnerabilitatea şi aştepţi ca el să facă primul pas. Este exact momentul pe care am vrut să îl transpun în piesă.

Dacă acum câţiva ani făcea parte din trupa LaLa Band, Gloria Melu şi-a dovedit, de-a lungul timpului, talentul în numeroase domenii artistice şi a fost premiată la festivaluri internaţionale de muzică şi de teatru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook