4 decembrie 2020

S-auzim de bine!

Teatrul Nottara lansează campania „S-auzim de bine!”, o retrospectivă optimistă, care pune accent pe lucrurile bune care s-au întâmplat în anul 2020. Campania are loc online, în perioada 4 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021, și își propune să ajute oamenii să intre mai ușor în spiritul sărbătorilor, prin 30 de povești reale, aducătoare de speranță.



Mesageri ai optimismului sunt actorii Laura Anghel, Răzvan Bănică, Ioana Calotă-Philippide, Sorin Cociș, Corina Dragomir, Crenguța Hariton, Raluca Jugănaru, Diana Roman, Filip Ristovski și Mircea Teodorescu, care ne împărtășesc, pe rând, în fiecare marți și vineri, câte trei lucruri bune care s-au întâmplat în 2020. Pentru că impactul pozitiv al artei asupra stării de bine este cunoscut, filmările au avut loc în Muzeul Colecțiilor de Artă.

Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara, a declarat:

Decembrie este luna bucuriei și a speranței. În trecut, le găseam pe amândouă în sala de spectacol. Acest lucru nu este posibil acum, așa că ne-am dorit să găsim o metodă să le livrăm oamenilor direct acasă. Este foarte important să avem o stare de spirit bună în această perioadă, dar în avalanșa de știri cu tot felul de statistici, procente, previziuni economice sumbre, fake news și teorii ale conspirației, acest lucru este tot mai greu de realizat. Prin campania „S-auzim de bine!”, ne-am propus să sporim cantitatea de optimism din social media, iar oamenii să știe că, dacă vor și altfel de vești, le vor găsi pe pagina de Facebook a teatrului nostru. Chiar și în cele mai grele perioade, lucrurile bune se găsesc la tot pasul. Trebuie doar să ne dăm voie să le vedem!

Actorii ne dau vești bune din domeniul cultural, ecologie și din lumea animalelor, ne vorbesc despre descoperiri și invenții și ne amintesc că oamenii sunt, în esență, generoși și creativi.

Filmările vor fi postate pe canalele de social media ale Teatrului Nottara (Facebook, Instagram, Youtube) și pe site-ul instituției.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook