19 decembrie 2011

Moviestar

Dekadens – adică Jan, Andreea, Vava şi Doru – lansează clipul celui mai nou single al trupei, „Moviestar”. Videoclipul a fost prezentat în cadrul concertului pe care Dekadens l-a susţinut duminică, 18 decembrie 2012, în Club Control, în cadrul evenimentului „7 Bands to Watch”.



Dekadens a apărut pe scena muzicală în 2006, lansând la scurt timp albumul de debut, „Kill and Tell”, urmat de un turneu de promovare ce a inclus festivaluri importante, atât în ţară (B’ESTFEST, Stufstock), cât şi în afara României (Canada, Statele Unite, Macedonia). După o perioadă de căutări, la finalul lui 2010 trupa a revenit cu un al doilea material, într-o nouă componenţă şi cu un sound nou. Albumul „City of Paper” a fost înregistrat alături de Andreea Lupescu. Imaginea electro-glam a acesteia a devenit trade-mark-ul trupei, cei patru fiind o prezenţă obişnuită a evenimentelor fashion din capitală.

„Moviestar”, cel mai recent single semnat Dekadens, surprinde perfect noua identitate a trupei, atât din punct de vedere al look-ului „fashionist”, cât şi al sound-ului ce îmbină rockul alternativ cu sonorităţile electro. Videoclipul a fost filmat în Club Wings din Bucureşti, iar regia îi aparţine lui Mihnea Ratte.

Dekadens (fotografie realizată de Barna Nemethi)
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook