29 mai 2012

Fix Me Up

Pe 25 mai 2012 s-a lansat „Fix Me Up”, noul videoclip al trupei
Dekadens.Videoclipul „Fix Me Up” a fost filmat într-un decor alb pe parcursul a două zile, la începutul lunii martie, pe o vreme ce te ducea cu gândul mai degrabă la primele zile din ianuarie. Regia şi producţia sunt semnate de Radu Tudoroiu, iar filmările s-au desfăşurat în satul Roata de Jos, judeţul Giurgiu, într-un câmp pe care echipa l-a închiriat de la un sătean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrată în jurul solistei, Andreea Lupescu: o cameră plină cu păpuşi, construita în mijlocul câmpului, mesajul fiind acela că poţi evada oricând de oriunde, nu există limite reale, ci doar autoinduse – până la urmă, noi toţi suntem nişte păpuşi care trebuie reparate.

Despre cum s-a născut piesa „Fix Me Up”, Andreea Lupescu scria pe blogul trupei: „Am intrat la duş şi am început să fredonez ceva care apoi s-a transformat în altceva, şi a ajuns: Fix me up, now I don’t wanna find a place to go, oh I don’t know… but… Mi se întâmplă frecvent să cânt în timp ce fac duş, şi unele melodii mi se par geniale, numai că le uit până ies din baie. De data aceasta am simţit că e ceva BIG, aşa că am ieşit din duş cu săpun pe mine, am luat mobilul şi am înregistrat repede.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook