16 octombrie 2012

IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?)

Trupa Antarctica a lansat la începutul lunii octombrie 2012 un videoclip nou pentru piesa „IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?)”. Evenimentul a fost marcat printr-un concert susţinut la Clubul Ţăranului din Bucureşti, cei cinci membri ai proiectului Antarctica prezentând publicului cel de-al doilea videoclip din carieră. Cu un stil vizual inedit, clipul include şi o serie de animaţii realizate manual.Videoclipul a avut premiera TV în cadrul emisiunii „Alternative Nation” de la MTV Romania. Regia este semnată de Nicolae Chiris şi Dan Piersinaru. Vizualurile au fost realizate de Oana Marinică, iar post producția de Cristi Farcas.

Fiecare cadru din fundalul videoclipului IYHSHON a fost pictat manual şi fotografiat separat, animaţia fiind realizată prin tehnica “stop motion”.
Experienţa vizuală este una inedită, imersivă, şi se îmbină cu mesajul din spatele versurilor.

Solista Delia Opran şi-a pus amprenta pe ţinutele purtate, sfătuită de Dan Piersinaru, artist vizual şi fondatorul platformei Autor Bijuterie Contemporană.

Instrumentiştii trupei sunt Tudor Scânteie – chitară, 
Benjamin Rivalet – clape & electronic, 
Mircea Burete – bass, 
Mirko Grusa – tobe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook