23 mai 2022

Love Me More

Sam Smith a lansat single-ul „Love Me More”, o introspecție sinceră a relației lui cu propria persoană, după o călătorie de auto-descoperire și fericire. Încă o dată, vocea incontestabilă este simțită pe această nouă piesă înălțătoare, care l-a văzut pe Sam reunindu-se cu colaboratorii Jimmy Napes și Stargate.



Videoclipul, filmat de Luke Monaghan (Too Good At Goodbyes, Writing’s On The Wall) și regizat de Sam, este o poveste de eliberare și bucurie.

Albumul de debut al lui Sam, „In The Lonely Hour”, a fost cel mai vândut album de debut al deceniului, iar de la lansarea sa în 2014, Sam a strâns peste 33 de milioane de vânzări de albume, însumând 227 de milioane de vânzări de single și 40 de miliarde de stream-uri de-a lungul carierei. Acesta deține, de asemenea, două Guinness World Records pentru cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 Album Chart din Marea Britanie și pentru că a avut prima melodie dintr-un film James Bond care a ajuns pe locul 1 în topurile britanice. Sam mai are un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, patru premii Grammy, trei premii BRIT și șase premii MOBO.

„Love Me More” este începutul a ceea ce va fi încă un capitol remarcabil pentru Sam.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook