23 iunie 2020

Ginger me

Rema, starul pop cu origini nigeriene, surprinde cu o piesă ușor neobișnuită, cu beaturi afro, versuri simple și vibrații răsunătoare, care empatizează cu tânăra generație, dar și cu evenimentele marcante din această perioadă, și anume, „Ginger me”.„Ginger me” este lansat dupa succesul EP-ului lansat de Rema, în 2019, o piesă de dragoste care transmite emoții puternice încă de la primele note.

Rema a fost remarcat de artiști precum Drake, Major Lazer, Becky G sau Rihanna, iar prin vocea sa, cântărețul dorește să „răspândească” dragostea pentru țara natală și întreaga Africă, evident, și cu ajutorul muzicii.

Rema a declarat într-un interviu recent:

A sosit momentul să ne facem auziți, să ne unim și să luptăm pentru dreptate. Această generație este și generația mea, sunt alături de cei care au curajul să spună lucrurilor pe nume.

Descoperit deja în peste 180 de țări, conform datelor oferite de Shazam, cântărețul Rema promite să cucerească topurile de specialitate și inimile celor care rezonează cu dreptatea și muzica de suflet.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook