7 aprilie 2022

Gemini

După ce în ianuarie 2022, Bogdan Ioan ne invita să medităm asupra existenței noastre, acum artistul a revenit cu o piesă menită să ne transmită o stare de bine, caracteristică începutului de primăvară, intitulată „Gemini”. Precum mugurii care încep iar să înflorească, așa și Bogdan Ioan vorbește în discursul lui muzical despre sentimentele resimțite la începutul unei frumoase povești de iubire, care este pe cale să prindă contur.Piesa disco-pop a fost scrisă de Iuliana Pușchilă și compusă de Marius Rozsdas (cunoscut sub numele de Magic Juice), cel din urmă s-a ocupându-se și de producția track-ului. În plus, acesta a lucrat cu Alex Psaroudakis la mix-ul și master-ul cântecului.

Videoclipul a fost regizat de Dorck și este alcătuit din mai multe cadre inspirate din tendințele virale de pe TikTok.

Bogdan Ioan a declarat:

„Gemini” ilustrează începutul acela de relație sau, mai bine zis, flirtul dinaintea unei relații. Pentru mine, fata care m-a marcat de la prima apariție se întâmplă să fie în zodia Gemeni și, povestind cu producătorul piesei, Magic Juice, și cu Iuliana Pușchilă, cea care s-a ocupat de text, am ajuns la această idee. Fiecare dintre noi are o compatibilitate mai mare cu anumite zodii, iar kryponita mea este „Gemini”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook