1 februarie 2022

If I

Bogdan Ioan a lansat piesa „If I”, însoțită și de un videoclip care, deși la prima vedere pare simplu, este o metaforă care adresează mesajul piesei.Versurile piesei au fost scrise de Iuliana Pușchilă, care a lucrat și la compoziția linei melodice împreună cu Marius Rozsdas, cunoscut sub numele de Magic Juice. Cel din urmă a realizat atât producția, cât și mixul și masterizarea piesei.

Videoclipul, regizat de Dorck, îl regăsește pe Bogdan Ioan în rolul principal. O tematică cromatică poate fi observată, mai precis contrastul dintre alb si negru, reliefat de fundalul alb și hainele negre pe care Bogdan le poartă, dar și de cele două scaune, atunci când artistul apare în dublă ipostază. Aceste culori simbolizează dualiatate, antiteza dinte lumină și întuneric, dintre bine și rău. Mai mult, proiecțiile astrale evidențiază multitudinea de gânduri la care zboară mintea noastră, în timp ce trebuie să rămânem ancorați în realitate și să păstrăm aparențele.

Bogdan Ioan a declarat:

„If I” este o piesă cu un mesaj foarte profund. Este despre acele momente când simțim că ne tot lovim de obstacole și nimic nu se întâmplă așa cum am vrea, fie că este vorba despre o relație de dragoste, sau despre relația noastră cu viața de zi cu zi. Apare acea întrebare: Dacă de mâine nu voi mai fi, oare am făcut bine până acum? Oare puteam face mai mult? Fiecare dintre noi cred că a trecut sau va trece măcar o dată prin această situație. Important este să nu cedăm și să ajungem la destinație.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook