18 mai 2022

Fallen Star

Boslen a lansat piesa „Fallen Star”. Noua melodie este produsă de Y2K și este al doilea cântec de pe noul proiect „Gonzo”. Povestirea emoționantă a lui Boslen este evidențiată de sintetizatoarele în creștere ale lui Y2K (Doja Cat, Iann Dior, Tove Lo).„Found myself just looking for the stars”, cântă Boslen pe refrenul melancolic, înainte de versurile ascuțite și perspicace. „Self-doubt, on my own now / Single mother paying bills, how? Built her own house”, cântă el într-o cadență hipnotică, pictând un portret emoționant al rădăcinilor sale peste peisajul sonor neclar al lui Y2K.

Boslen prezintă maleabilitatea neobișnuită a vocii sale, în timp ce se armonizează cu 808-urile, reflectând în același timp asupra riscurilor pe care și le-a asumat pentru a face muzică. „Fallen Star” este povestea lui de origine. „This is the day that I’ll feed my soul”, cântă el. „This is the day when the light must grow”.

„Fallen Star” creează anticipare pentru „Gonzo”. Boslen și-a dovedit deja abilitățile de a crea un proiect prin „Dusk To Dawn” din 2021. Revista Atwood l-a numit „genul de înregistrare care trebuie simțit în întregime pentru a fi înțeles în esență”. Flaunt a spus că muzica lui „este ademenitoare”. HotNewHipHop a lăudat lirismul lui Boslen, declarând că el își expune „abilitățile unice de povestire cu piese introspective și imaginative”, în timp ce îl numește unul dintre „Artiștii de urmărit în 2022”.

„Dusk To Dawn”, debutul său la Capitol Records, promovează această abordare aventuroasă, amestecând piese trap, pop, punk și rock și, de asemenea, este direct inspirat de orașul său Vancouver. Acest lucru îl face să fie diferit, să atingă măreția atunci când nimeni nu se așteaptă să o facă. Boslen a apărut pentru prima dată ca artist în 2018, când a abandonat școala, s-a mutat în North Vancouver și a lansat mixtape-urile „Motionless” și „Motionless II”.

În 2019, melodiile energice „Eye For An Eye” și „Hidden Nights” au strâns milioane de stream-uri și au fost punctul de plecare pentru artist. În 2019, a lansat EP-ul „Black Lotus”, dar chiar și cu atât de multe melodii în lume, „Dusk To Dawn” se simte ca un pas înainte, plin de experimente vocale. Muzica se potrivește în sfârșit cu emoțiile tumultoase pe care le-a surprins în versurile sale tot timpul. Poate că nu reușește să atragă fiecare ascultător din Vancouver, dar folosește contrastele orașului ca fundal pentru a provoca pe toți să gândească dincolo de ei înșiși – să viseze.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook