12 octombrie 2020

Concrete

Teyana Taylor lansează videoclipul piesei „Concrete”. Artista este, cu siguranță, una dintre cele mai versatile artiste din zona hip hop, soul, R&B. De la sound-ul melodios și misterios al melodiilor, până la mișcările de dans extrem de precis executate, superstarul muzicii R&B jonglează cu talente extrem de variate: compozitoare, cântăreață, dansatoare, coregrafă, regizoare, producătoare video, fitness guru, actriță, model și mamă.



Când vine vorba să se descrie, Teyana are un singur cuvant în minte: totul:

Chiar simt că pot să fac orice. Niciodată nu mă gândesc la un lucru ca fiind imposibil de realizat.

Mantra ei a făcut-o preferata lui Pharell Williams, talentul de dansatoare a făcut-o coregrafa lui Beyonce sau Jay-Z, iar în 2014 a devenit prima artistă care a semnat un contract cu casa de producție a lui Kanye West, G.O.O.D Imprint Music.

În 2014, Teyana și-a lansat albumul de debut, „VII”, cu piese precum „Maybe” sau „Just Different”, ce i-au conturat stilul muzical, transformand-o în noua revelație a muzicii R&B. Artista declara despre primul ei album:

Am luptat pentru acel R&B crud și onest, autentic, iar acum simt că „VII” sună mai bine ca oricând.

După ce ea și sotul ei, starul NBA Iman Shumpert, au devenit părinți în 2015, Teyana a avut-o ca sursă de inspirație pentru următoarele lansări pe micuța Junie. Teyana spune:

Vreau să îi arăt că poți să fii un conducător bun, o femeie de afaceri cu coloană vertebrală, că nimic nu este imposibil și că obstacolele sunt puse acolo doar ca să ne facă mai buni.

Abia cu lansarea celui de-al doilea album, „K.T.S.E.”, publicul a descoperit complexitatea muzicii compusă de Teyana și adevăratul ei talent. Cu echipa ei de producție, The Aunties, formată exclusiv din fete, Teyana și-a regizat cele 3 videoclipuri de pe album, „WTP”, „Gonna Love Me” și „Issues/Hold On”, dar și clipuri pentru artiști precum T.I., Monica sau Lil Duval, iar printre fanii ei declarați se numără Lauryn Hill și Elton John.

Ce o diferențiază pe Teyana de restul artiștilor este felul ei cameleonic și adaptabil, varietatea talentelor sale și forța cu care realizează orice își propune, indiferent că vorbim de producția unui album sau regizarea unui proiect video. Totul are o idee unitară, autentică și extrem de atent realizată. Avându-i ca sursă de inspirație pe Aaliyah, Teena Marie, Mint Condition sau Janet Jackson, Teyana știe ca drumul este greu, dar satisfacția rezultatului este mai mult decât motivantă:

Muncesc zi de zi să-mi perfecționez actul artistic indiferent de natura acestuia și cred că acesta este scopul meu în viață. Să ofer entertainment de cea mai înaltă calitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook