28 octombrie 2020

I Know

În melodia „I Know”, Alessiah ne relatează parte din activitățile „behind the scenes”, sugerând ca în spatele unui videoclip sau al unei piese este multă muncă, iar oamenii nu ar trebui să privească superficial rezultatul și să înțeleagă că trebuie să fii consecvent pentru a reuși să transmiți cele mai pertinente mesaje.Piesa este compusă de Ionuț Catană, produsă de către Vanotek, iar versurile sunt scrise chiar de către tânăra artistă.

Videoclipul este regizat de către SAN, colaboratorul artistei la toate videoclipurile lansate până acum. Pentru piesa „I Know”, Alessiah a filmat pe parcursul unei zile, la începutul lunii septembrie, în aer liber, la marginea unei păduri. Scenariul o aduce pe Alessiah într-o poveste plină de metafore și care te ține în suspans până la final.

Mereu când este întrebată să se descrie în câteva cuvinte, Alessiah răspunde că „esențele tari se tin în sticluțe mici”, dar și că este motivată, muncitoare și perseverentă. Cu sigurantă, am putut mulți dintre noi să remarcăm aceste trăsături de-a lungul anului 2020, când artista a lansat patru single-uri, fiecare însoțit de videoclip, remix-uri, ședințe foto, interviuri, emisiuni, sesiuni de înregistrări etc.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook