5 august 2009

Celebration

Câştigătoare a numeroase premii Grammy, producătoare şi compozitoare a proprilor materiale, Madonna deţine recordul de a avea 39 de piese Number 1 în Billboard’s Hot Dance Club Songs Chart, 37 hituri în Top 10 Bilboard Pop Charts şi şapte albume de locul 1 (incluzând ultimele patru materiale ale artistei)! Pentru cei care vor să asculte cele mai cunoscute piese ale divei pe un singur disc, Madonna lansează în septembrie 2009 o nouă compilaţie, intitulată „Celebration”.



Hiturile incluse pe noul album au fost remasterizate şi selectate chiar de Madonna şi de fanii acesteia, printre track-uri numărându-se „Everybody”, „Express Yourself”, „Vogue” şi „4 minutes”. „Celebration” va fi disponibil sub forma unui set de doua CD-uri, în acelaşi timp fiind lansat şi un DVD, ce va include videoclipuri care nu au fost până acum disponibile în acest format.

Compilaţia „Celebration” include şi două piese noi, care au fost înregistrate de Madonna în New York. Primul single a fost lansat oficial pe 3 august 2009 şi poartă numele compilaţiei, fiind rezultatul colaborării dintre Madonna şi Paul Oakenfold. Videoclipul piesei „Celebration”, care va fi inclus pe DVD, a fost filmat în Milano şi a fost regizat de Jonas Akerlund.

Coperta albumului „Celebration” a fost creată de artistul „street pop” Mr. Brainwash, celebru în mediul artistic pentru talentul lui de „a arunca într-un blender artişti reprezentativi ai lumii culturale moderne şi de a-l seta la viteza maximă”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook