12 august 2019

Billie Eilish în clasamentul Billboard’s Alternative Songs

Billie Eilish se alătură lui Alanis Morissette & Sinead O’Connor, devenind cea de-a treia artistă din istorie ce deține mai multe single-uri care au ocupat prima poziție în clasamentul de difuzări al Billboard’s Alternative Songs.Surpriza vine odată cu performanța atinsă de hit-ul „bad guy”, care a urcat pe prima poziție a topului de difuzări Billboard Alternative Songs, continuând linia succesului începută de „bury a friend”, care a fost #1 timp de două săptămâni în luna mai 2019.

În acest fel, Billie se numără printre cele două artiste legendare de mai sus care au avut trei și, respectiv, două piese pe prima poziție a acestui clasament.

Cele trei single-uri semnate Morissette sunt „You Oughta Know” (cinci săptămâni pe prima poziție în iulie 1995), „Hand in My Pocket” (o săptămână în octombrie 1995) și „Ironic” (trei săptămâni în martie 1996).

O’Connor a dominat clasamentul cu „Nothing Compares 2 U” (o săptămână în martie 1990) și „The Emperor’s New Clothes” (o săptămână în mai 1990).

Billie Eilish este cea mai tânără artistă solo (17 ani) cu mai multe piese #1 în topul Billboard’s Alternative Songs. În același timp, „bad guy” se poziționează pe al doilea loc în clasamentul Billboard Hot 100, în care se află pentru a opta săptămână consecutiv.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook