6 ianuarie 2010

63.000 de citate şi câteva informaţii despre blog

Sărbătorile au trecut şi lucrurile se pun iar în mişcare. Şi activitatea pe Citatepedia se reanimă, contorul trecând de 63000.

La început de an, am realizat câteva îmbunătăţiri la Blog. Nu rataţi noua categorie Prelegeri, în care apare zilnic câte o înregistrare. Începem cu cele de la conferinţele TED şi EG, chiar sunt „idei care merită răspândite”.

În 2009, cel mai popular articol pe blog, conform unui sistem care ţine cont de mai mulţi factori (mai ales de numărul de vizualizări), este „Neîntâmplata lume a întâmplărilor” de Mirela Nicoleta Hincianu, urmat de ştirea despre premiera filmului „Amurg (fenomenul literar-cinematografic al anului printre adolescenţi), studiul „Surse folclorice în romanul „Domnişoara Christina” de Mircea Eliade” de Genovica Manta, „Scrisoare către un necunoscut” (extras din „Candidaţii la fericire” de Ileana Vulpescu) şi studiul „115 ani de la naşterea lui Păstorel Teodoreanu” de Gheorghe Culicovschi.

Sperăm ca în acest an activitatea pe blog să crească, nu ezitaţi să veniţi cu propuneri dacă doriţi să colaboraţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook