6 septembrie 2010

76.000 de citate

Nici nu s-a terminat bine vara, şi lucrurile au început să se învioreze pe site. Din toate punctele de vedere. Chiar şi noua mie de citate s-a adăugat mai rapid, contorul depăşind 76.000.

Citatepedia.ro include aproape 9000 de autori şi peste 5000 de surse precizate. Este o diversitate extraordinară, dar ar fi păcat să ne rezumăm doar la nişte nume şi titluri. Cei mai mulţi dintre cei care descoperă un autor care le place, ar vrea să ştie cine este; sau dacă este un citat dintr-o carte, ar vrea să ştie mai multe despre acea carte etc. Sunt destule precizări care se pot face, motiv pentru care, deja de un an, fiecare are asociat câte un referat. În acesta se poate scrie oricât de mult, dar chiar şi o singură frază este binevenită (oricine poate completa ulterior). Mai avem şi Datepedia.ro, pentru informaţii bine structurate, care pot fi valorificate programatic în modalităţi mai avansate.

Toate acestea sunt disponibile de mai mult timp şi şi-au dovedit deja utilitatea. Lucrurile evoluează şi în acest plan, dar s-ar putea face mult mai mult. Pentru a face lucrurile mai uşoare, diferite mesaje apar deja în funcţie de context, cu trimiteri la paginile potrivite. Alte facilităţi sunt în plan, şi vor deveni utilizabile pe măsură ce se acumulează suficiente informaţii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook