6 septembrie 2012

124.000 de citate şi extensii

A început toamna, perioada vacanţelor şi concediilor a cam trecut, aşa că lucrurile încep să revină la normal în online. Citatepedia.ro mai marchează o mie de citate, dar şi o creştere majoră a numărului de vizitatori. După cum arată cifrele, se preconizează noi recorduri înainte de sfârşitul anului.

În ultima vreme, s-a conturat tot mai clar ideea că pe marginea unui citat pot fi adăugate diferite informaţii suplimentare. Pentru a da o formă mai coerentă şi elegantă, am introdus extensii – mici module care apar în partea inferioară, clar delimitate. Fiecare extensie are un icon în stânga, astfel încât să poată fi recunoscută rapid. Extensiile apar doar acolo unde este cazul.

Primele două extensii reprezintă rearanjarea unor informaţii deja existente: înregistrare audio, respectiv recomandarea unei cărţi a autorului. Există însă numeroase alte extensii posibile – de exemplu, imaginea citatului în manuscris sau în carte, ori chiar o prezentare într-o formă grafică mai deosebită. Vom vedea cum se vor lega lucrurile în viitor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook