7 decembrie 2017

261.000 de citate în română

Intrăm în iarnă, se apropie vacanţele şi sărbătorile de iarnă. Iar Citatepedia merge înainte, ca trenul prin zăpadă: poate mai încetineşte în unele zile, dar merge înainte. După audienţa record din luna noiembrie 2017, orice fluctuaţie pare mai mult un respiro, o încărcare a bateriilor pentru următorul sprint, care începe în ianuarie.

Pe internet, tehnologiile evoluează în permanenţă. Teoretic, ele ar trebui să fie compatibile în urmă, astfel încât un site realizat în trecut să funcţioneze în continuare. Şi în general aşa este. Dar există şi o zonă unde treaba nu a mers tocmai bine: materialele video. Cu ani în urmă, ca să vezi un clip online, trebuia să ai instalată o extensie a browser-ului. Formatele video erau numeroase, iar diferite formate necesitau diferite extensii – o adevărată belea pentru utilizatori. Apoi au apărut player-ele realizate în Flash, care au rezolvat majoritatea problemelor. Numai că şi Flash este o extensie pentru browser, chiar dacă una cu o popularitate extraordinară. Toate aceste extensii afectează performanţele browser-elor, aşa că au apărut player-e care nu au nevoie de nicio extensie. În sine, asta este grozav. Numai că în acelaşi timp, vechile soluţii au început să nu mai funcţioneze.

Citatepedia.ro şi Citatepedia.com au de mulţi ani secţiuni cu materiale video. Acestea au fost refăcute, pe baza ultimelor standarde. Iar performanţa este mult mai bună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook