29 august 2022

Festivalul național de poezie „Nicolae Labiș”, ediția a 54-a

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava și în colaborare cu Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, Muzeul Bucovinei, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Primăria comunei Mălini, Societatea Scriitorilor Bucovineni, organizează ediția a 54- a a Festivalului Național de poezie „Nicolae Labiș“, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, la Suceava, Fălticeni și Mălini.

Anul acesta, în prag de toamnă, ne vom reîntâlni cu eternul nostru de la Mălini, Nicolae Labiș, întru memoria sacră a literaturii române. Nu uitați să ne trimiteți poeziile și cărțile voastre către concurs. Anul acesta se anunță premii valoroase. Începând cu această ediție, o premieră, o nouă secție pe lângă cea clasică: Cea mai bună carte de poezie apărută în anul 2021 primită pe adresa CCB! Premiul pentru cea mai bună carte de poezie a anului 2021 va fi în valoare de minimum 1500 de euro.

Premiile pentru secțiunea poezie nepublicată, netrimisă şi nepremiată la alte concursuri vor fi extrem de generoase: Citiți toate detaliile din Regulament.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook