7 octombrie 2021

What Are You Hungry For?

Cântăreața și compozitoarea suedeză în vârstă de 17 ani Paula Jivén lansează piesa cu semnificații profunde „What Are You Hungry For?”. Deja de la primele single-uri, Jivén a demonstrat abilitatea de a jongla între realismul emoționant și sensibilitatea visătoare, o dinamică accentuată de juxtapunerea grațioasă a instrumentelor clasice și electronice.



În piesa „What Are You Waiting For?”, Jivén ilustrează lupta unei prietene apropiate cu o tulburare alimentară, vocea ei suavă îmbinându-se perfect cu beat-urile captivante ale piesei.

Referitor la single, Paula a declarat:

Inspirația pentru WAYHF? a venit atunci când am văzut pe cineva foarte bolnav, dar fără să fiu în stare să ajut cumva. Așa de multe fete se înfometează pentru că au impresia că nu sunt suficient de bune și vreau ca ele să știe că a-ți face rău singur nu este niciodată soluția. WAYHF? este o piesă despre când te sabotezi singur și nu ai încredere în tine, dar și despre a crește și a învăța să te iubești pe tine. Am scris acest cântec pentru o prietenă apropiată care trecea printr-o criză personală. Am vrut să-i aduc confort și iubire în haos, să-i ofer pace, dar și să o fac să se gândească la întrebări importante, înțelegeți ce zic? De aici vine întrebarea. De ce îți este foame? Ce îți aduce fericire și împlinire și – orice e important pentru tine – în viața ta? Aceasta este întrebarea pe care vreau să o pun. Pentru că vreau să știu!.

Cântăreața și compozitoarea suedeză din Gothenburg, Paula Jivén, are doar 17 ani și deja ia lumea cu asalt cu vocea ei unică, care sifdează toate așteptările, în timp ce aceasta își urmează instinctele jucăușe si îndrăznețe. Având țelul de a „sfida confortabilul și de a aduce liniște celor neliniștiți”, Jivén este așteptată cu nerăbdare să lanseze piese ce îi evidențiază talentele supreme de povestitoare și puterea enormă a vocii sale captivante.

Prima ei apariție la TV a fost la frageda vârstă de 13 ani, când a primit golden buzzer-ul de la Bianca Ingrosso în cadrul emisiunii „Sweden’s Got Talent”, pentru interpretarea piesei „Billie Jean”. Paula și-a creat o comunitate loială pe TikTok, unde își ține la curent fanii. Aceasta a spus:

Am o mulțime de fete tinere care mă urmăresc și pentru mine este important să le arăt că ele pot fi oricine își doresc să fie – ele pot fi ele însăși infiderent de situație. Încerc să fiu onestă și directă cu ele și același lucru se aplică și în muzica mea. Mereu vreau să fiu pe cât se poate de autentică în piesele mele, pentru ca atunci când le asculți să le și simți.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook