18 martie 2021

Paris

Dacă zburăm cu gândul spre Paris și avem și soundtrack-ul perfect. Just Ben, producătorul de origine franceză născut în Lyon, lansează single-ul „Paris”, în colaborare cu artista Noem.



Single-ul „Paris” aduce în același loc energia muzicii electronice cu sound-ul pop și ritmul valsului francez. Just Ben și Noem își propun să evidențieze cultură franceză pe scena internațională, povestind viață pariziană prin emblema franceză – Turnul Eiffel – și prin versuri în limba franceză.

În 2014, în urma unei drame personale, Just Ben decide să se angajeze în a-și compune propria muzică, pentru a putea exprima emoțîi pe care nu le poate exprima prin cuvinte. Pentru câțiva ani, Just Ben a compus muzică cu singurul scop de a oferi fericire oamenilor care îi ascultă cântecele.

Apoi, în 2018, forța de muncă a lui Just Ben a trecut granițele anturajului său și l-a cunoscut pe artistul și compozitorul Doutson, printr-un prieten chitarist.

Din această întâlnire începe o colaborare profesională care evoluează ulterior într-o adevărată prietenie. Doutson și echipa sa i-au permis, de asemenea, lui Just Ben să-și lărgească spectrul muzical.

Din această nouă experiență a rezultat întâlnirea cu artista și compozitoarea pop, Noem, alături de care Just Ben, în 2021, își dezvoltă stilul hibrid amestecând muzica pop și electronică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook