28 iulie 2009

Traducătoarea

A apărut pe DVD „Traducătoarea” („The Interpreter”), un film în regia lui Sydney Pollack, avându-i în rolurile principale pe actorii premiaţi cu Oscar Nicole Kidman şi Sean Penn. Filmul trasează regulile unui thriller de acţiune: suspans incredibil, combinat cu o intrigă fascinantă, care cucereşte deopotrivă inima şi mintea publicului.


După ce o translatoare ONU, Silvia Broome (interpretată de Nicole Kidman), află din întâmplare că se pune la cale un complot pentru asasinarea unui şef de stat african, Serviciile Secrete ale SUA sunt chemate să investigheze şi îl trimit la faţa locului pe agentul Tobin Keller (interpretat de Sean Penn), care bănuieşte că e posibil ca Silvia să nu spună chiar tot adevărul. Dându-şi seama că ea însăşi a devenit o ţintă a asasinilor, translatoarea este disperată să demaşte acest complot… cu condiţia să poată supravieţui suficient de mult timp pentru a convinge pe cineva să o şi creadă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook