30 martie 2010

Parisul zgomotos

A apărut pe DVD comedia clasică, realizată în 1964, „Parisul zgomotos” („Paris – When It Sizzles”), cu celebrii William Holden şi Audrey Hepburn în rolurile principale.Scenaristul Richard Benson (interpretat de William Holden) mai are trei zile la dispoziţie ca să îşi termine noul film. Dar, pentru a-şi putea respecta termenul de predare a manuscrisului, are nevoie de ajutorul şi imaginaţia fascinantei lui secretare, Gabrielle Simpson (Audrey Hepburn). Împreună, cei doi imaginează şi scriu o întreagă poveste de dragoste, combinată cu un roman poliţist, în care se văd pe ei înşişi în rolurile principale. Oare dragostea va porni pe urmele artei, înainte de ultima secvenţă a filmului?

Filmul se bucură de scurte apariţii ale unor adevărate legende de la Hollywood – Marlene Dietrich, Mel Ferrer şi Tony Curtis – care îmbogăţesc şarmul acestei comedii romantice absolut încântătoare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook