19 mai 2022

The Carnival

Aazar face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa „The Carnival”. După hit-ul său internațional din 2019, „Diva”, cu Swae Lee și Tove Lo, Alexis Duvivier, alias Aazar, tocmai a încheiat un turneu în Asia și Europa, permițându-i să-și consolideze o bază de fani pe tot globul, cu peste 400 de spectacole în toată lumea.În Franța, a câștigat premiul NRJ DJ Music la secțiunea „Revelația anului” împotriva unor artiști precum Fisher, Gaullin și The Prince Karma, Marshmello, The Chainsmoker și chiar Robin Schulz.

DJ-ul/producătorul, cel mai recent star al scenei electronice franceze, este susținut de Tiestö, Kungs, Skrillex și DJ Snake. Aazar a devenit una dintre noile voci ale celei mai trendy sfere electro-urbane a momentului, ducându-l pe scena Global Citizen de la Paris în 2021.

Aazar dezvăluie acum cel mai recent single al său „The Carnival”, o colaborare formată din French Montana, Mariah Angeliq, Zaac și Dany Synthé. Fanii mai experimentați recunosc eșantionul însorit și optimist din „La Vida Es Un Carnaval” a Celiei Cruz, poreclit La Reina de la Salsa.

Aazar aduce un omagiu acestui clasic latino-american cu un mesaj pozitiv, cu atât mai necesar în prezent: „Nu e nevoie să plângi, viața este un carnaval și e mai frumos să trăiești cântând”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook