19 mai 2022

The Carnival

Aazar face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa „The Carnival”. După hit-ul său internațional din 2019, „Diva”, cu Swae Lee și Tove Lo, Alexis Duvivier, alias Aazar, tocmai a încheiat un turneu în Asia și Europa, permițându-i să-și consolideze o bază de fani pe tot globul, cu peste 400 de spectacole în toată lumea.În Franța, a câștigat premiul NRJ DJ Music la secțiunea „Revelația anului” împotriva unor artiști precum Fisher, Gaullin și The Prince Karma, Marshmello, The Chainsmoker și chiar Robin Schulz.

DJ-ul/producătorul, cel mai recent star al scenei electronice franceze, este susținut de Tiestö, Kungs, Skrillex și DJ Snake. Aazar a devenit una dintre noile voci ale celei mai trendy sfere electro-urbane a momentului, ducându-l pe scena Global Citizen de la Paris în 2021.

Aazar dezvăluie acum cel mai recent single al său „The Carnival”, o colaborare formată din French Montana, Mariah Angeliq, Zaac și Dany Synthé. Fanii mai experimentați recunosc eșantionul însorit și optimist din „La Vida Es Un Carnaval” a Celiei Cruz, poreclit La Reina de la Salsa.

Aazar aduce un omagiu acestui clasic latino-american cu un mesaj pozitiv, cu atât mai necesar în prezent: „Nu e nevoie să plângi, viața este un carnaval și e mai frumos să trăiești cântând”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook