6 august 2021

Stoned at the Nail Salon

Câștigătoare a premiilor Grammy Award și artistă premiată cu multiple discuri de platină, Lorde a lansat o nouă piesă, „Stoned At The Nail Salon”. Piesa este al doilea cântec de pe mult anticipatul album, „Solar Power”, cel de-al treilea material discografic a lui Lorde, care este lansast pe 20 august 2021. Albumul conține 12 piese și este produs de Jack Antonoff, cu care Lorde a colaborat și pentru albumul ei anterior de mare succes, „Melodrama”.



Lorde a declarat:

Această piesă este o reflectare asupra înaintării în vârstă, acomodării la viața de casă și întrebării dacă ai luat decizia corectă. Cred că mulți oameni încep să-și pună întrebările acestea în jurul vârstei mele și m-a ajutat foarte mult să le pun pe hârtie, cu speranța că vor rezona și cu alte persoane. Am folosit acest cântec drept un teren pe care am aruncat așa de multe gânduri…

Lorde a interpretat piesa „Stoned At The Nail Salon”, în premieră, în cadrul emisiunii Late Night with Seth Meyers când l-a vizitat pe Seth pentru un takeover pe durata întregului show.

În privința albumului, Lorde a declarat:

Albumul este o sărbătorire a lumii, în starea ei naturală, o încercare de a imortaliza gândurile profunde și transcendente pe care le am când sunt în natură. Pe timp de suferință, durere de inimă, dragoste profundă sau confuzie, mă uit în natură pentru răspunsuri. Am învățat să expir și să ma conectez. Albumul este rezultatul.

Pentru a onora natura, artista prezintă albumul într-un format unic: o cutie muzicală ecologică urmează să fie disponibilă pentru cumpărare ca alternativă la un CD. Această ofertă inovatoare conține content vizual suplimentar, note scrise de mână, fotografii exclusive, și un card de descărcare. Cardul oferă cumpărătorilor descărcarea muzicii la calitate, doua piese bonus și acces la surprize speciale pe parcurs.

Când a vorbit despre acest concept, Lorde a mărturisit:

Am decis devreme în procesul realizării acestui album că vreau să creez o versiune alternativă la CD, care să fie inovatoare și ecologică. Am vrut ca această cutie muzicală să fie similară în dimensiune, formă și preț cu un CD, să fie pus alături de un CD într-un magazin, dar să fie ceva ce se deosebește și este dedicat evoluției albumului modern.

Lorde a anunțat și datele pentru turneul ei mondial din 2022. Turneul cu peste 40 de show-uri, deja sold-out, este primul ei turneu în America de Nord, din 2018 până în prezent. Turneul debutează în Nashville, pe 3 aprilie 2022, la Opry House și se termină în Santa Barbara, la Santa Barbara Bowl, pe 7 mai 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook