21 decembrie 2021

Solar Power

Lorde lansează varianta deluxe a albumului „Solar Power”, cu doua piese noi, „Helen of Troy” și „Hold No Grudge”.

Cel mai recent videoclip al artistei apropie fanii de universul „Solar Power”. Reliefând distrugerea provocată de oameni și criza încălzirii globale, videoclipul este o declarație puternică referitoare la vremurile pe care le trăim.

Referitor la piesele bonus, Lorde a spus:

A fost interesant să explorez aceste piese în călătoria care a condus către noul meu album.

Despre „Helen of Troy” artista a povestit:

Am scris-o foarte rapid în cea mai mica încăpere la Westlake și a fost o experiență distractivă. Versurile par improvizate, aproape ca un discurs făcut pe loc și mă puteți asculta în timp ce îmi dau seama de unele tematici pentru album…

În legătură cu „Hold No Grudge”, Lorde a declarat:

HNG este un fel de portret compus din mai multe piese despre momentul în care o relație devine amară, când ești prins în gheață, dar îți aduci aminte de căldura de odinioară.

Când a vorbit despre videoclipul piesei „Fallen Fruit”, artista a mărturisit:

În videoclipul piesei „Solar Power’, insula a fost ilustrată drept un paradis luxuriant – apă cristalină, cer albastru, toată plaja perfect amenajată (și lipsită de gunoaie). Acum am trecut la oamenii care fac ceea ce fac de obicei, devenind lacomi, tratând insula cu lipsă de respect și furându-i frumusețea. Întotdeauna o să fie un loc impecabil în care să o luăm de la căpăt, nu-i așa? Grădinile care obișnuiau să fie pline de bogății și roade au luat foc. Bărcile de pescuit sunt rupte și răsturnate. Tot ce a mai rămas de la piersici sunt sâmburii. Cu toate acestea, personajul meu ia o decizie.

Cele două piese bonus au fost inițial lansate exclusiv pe Music Box și sunt acum disponibile pe toate platformele digitale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook