30 iulie 2020

Seri fantastice – săptămâna a doua

Muzeul Național de Artă al României continuă programul „Seri fantastice” desfășurat în parteneriat cu Teatrul Nottara și cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, în zilele de 30 iulie și 1 august 2020, în Curtea de Onoare a MNAR.Săptămâna aceasta, publicul are acces la un program internațional, începând de joi, 30 iulie 2020, când Teatrul Nottara joacă de la ora 20:00 spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, o comedie cu Alexandru Jitea, Luminița Erga, Diana Roman, Ada Navrot.

Sâmbătă, 1 august 2020, de la ora 19:30, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” închide seria „Serilor fantastice” cu spectacolul „Opereta, de la Viena la Budapesta” în care se interpretează arii și duete din operete celebre compuse de E. Kalmann, Franz Lehar, J. Strauss II, C. Zeller, P. Abraham, R. Benatzky și R. Stolz.

Spectatorii beneficiază și de un bilet la Galeria Națională a MNAR, valabil de la data reprezentației până la 30 august 2020 inclusiv, în timpul programului pentru public al muzeului de miercuri până duminică, în intervalul 11:00 – 17:00.

Evenimentele se desfășoară cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele sunt poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori este obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se face începând cu o oră înaintea fiecărei reprezentații.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook