7 august 2020

„Serile fantastice” de la MNAR cu Teatrul Evreiesc de Stat

Muzeul Național de Artă al României continuă programul „Seri fantastice la MNAR” alături de un nou partener, Teatrul Evreiesc de Stat.După reprezentațiile susținute de Teatrul „Nottara” și de Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” în Curtea de Onoare a muzeului, este rândul Teatrului Evreiesc de Stat să îi bucure pe iubitorii de teatru cu două spectacole programate în luna august la MNAR.

Primul, care are loc vineri, 7 august 2020, este un one-woman show cu Maia Morgenstern intitulat „O lecție de bune maniere” de Jean-Claude Grumberg, în regia lui Alexandru Berceanu.

Două săptămâni mai târziu, pe 21 august 2020, are loc comedia „Varșovia: ghid turistic” de Hillel Mittelpunkt. Spectacolul, montat de Eugen Gyemant, îi reunește în distribuție pe Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natalie Ester, Nicolae Botezatu, Viorica Bantaș.

Biletele pot fi cumpărate online și includ accesul la spectacol și o vizită la Galeria de Artă Europeană, ce poate fi făcută până în data de 20 septembrie 2020.

Toate evenimentele se desfășoară cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele sunt poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori este obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se face începând cu 30 de minute înaintea fiecărei reprezentații.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook