25 februarie 2009

Secrete din trecut

Jessica Biel, una dintre cele mai căutate actriţe de la Hollywood, revine pe marile ecrane într-un rol diferit de cele cu care ne-a obişnuit până acum, în comedia romantică „Secrete din trecut” („Easy Virtue”), care din 27 februarie 2009 va avea premiera în România, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj si Bacău, precum şi în cinema Cityplex din Constanţa.


Actriţa, care şi-a început cariera la vârsta de 11 ani, declară despre rolul interpretat în acest film: „Nu m-am considerat îndeajuns de răutăcioasă şi nesuferită pentru a interpreta genul ăsta de rol. Pentru mine nu e natural să am abordări şi dialoguri atât de directe. Apoi m-am gândit la provocarea imensă pe care o reprezintă rolul ăsta pentru mine şi mi-a plăcut la nebunie să am o limbă ascuţită, să fiu în sfârşit o scorpie şi în acelaşi timp o femeie extrem de puternică. Regizorul a avut aici un impact major, pentru că el m-a ajutat să scot la suprafaţă acest aspect al personalităţii mele pe care nici măcar nu ştiam că îl am, cu atât mai puţin să îl pot pune în practică.”

În „Secrete din trecut”, Jessica Biel o interpretează pe divorţata şi fermecătoarea Larita, o americancă pasionată de raliuri. După ce se căsătoreşte cu tânărul englez John Wittaker (interpretat de Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum să călătorească până în Anglia pentru a-şi cunoaşte noile rude, care, evident, vor sfârşi prin a o detesta.

Astfel, mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas – a cărei interpretare i-a adus deja două nominalizări pentru „Cea mai bună actriţă într-un rol secundar”, la British Independent Film Awards şi London Critics Circle Film Awards), împreună cu celelalte fiice ale sale, Hilda şi Marion, fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i sabota pe proaspeţii însurăţei şi a o izgoni pe noua şi nonconformista soţie a fratelui lor.

Domnul Whittaker (interpretat de Colin Firth), capul familiei, este singurul în care Larita poate avea încredere, între cei doi creându-se o legătură bazată pe pasiunea comună pentru motociclete şi insultele aduse etichetelor sociale.

Filmul „Secrete din trecut” este realizat după un scenariu semnat de Stephan Elliott, Noel Coward şi Sheridan Jobbins, în regia lui Stephan Elliott.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook