3 februarie 2009

Războiul minţii

Din 6 februarie 2009, talentată Dakota Fanning revine pe marile ecrane din România, alături de Chris Evans, în „Războiul minţii” („Push”), un film care de vineri va avea premiera în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.


Un action-thriller fantastic, „Războiul minţii” propune o incursiune fără precedent în lumea spionajului psihologic, o lume supranaturală. O lume în care există oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii minţii, clarvăzători şi personaje capabile să creeze realităţi noi şi să ucidă fără măcar să-şi atingă victimele. O lume în care Divizia, o agenţie guvernamentală obscură, desfăşoară în umbră experimente înfiorătoare, prin care transformă oameni obişnuiţi în armate de luptători psihologici, eliminându-i brutal pe toţi cei care nu sunt dispuşi să coopereze.

De la debutul său pe marile ecrane la frageda vârstă de doar 6 ani, Dakota Fanning şi-a încântat publicul cu interpretări excepţionale, consacrându-se ca noul copil minune al Hollywood-ului. „Războiul minţii” marchează trecerea Dakotei de la statutul de copil-vedetă, la cel de actriţă adolescentă. La vârsta de 14 ani, Dakota Fanning a avut mai multe interpretări remarcabile decât mulţi actori într-o viaţă întreagă. Jucând alături de actori premiaţi cu Oscar, precum Robert De Niro („Hide and Seek”), Denzel Washington („Man on Fire”), Sean Penn („I Am Sam”) şi cu Reese Witherspoon („Sweet Home Alabama”), Dakota Fanning a fost copilul de la Hollywood timp de jumătate din viaţă. În „Războiul minţii”, are un rol mult mai matur. „Nu există actriţă de 14 ani mai potrivită pentru a o interpreta pe Cassie”, a declarat Glenn Williamson, producătorul filmului. „Dakota e, categoric, o adolescentă acum. S-a produs o transformare fizică. N-aţi mai văzut-o niciodată aşa.”

Actriţei i-a plăcut în mod special obrăznicia şi ironia personajului interpretat în „Războiul minţii”. „E foarte sarcastică şi are nişte replici incredibil de amuzante în film. Sunt lucruri pe care eu nu aş putea să le spun în viaţa reală, aşa că este distractiv. Se gândeşte în principal la ea, dar, pe parcursul acestui film, învaţă să-i lase şi pe ceilalţi să participe în viaţa ei”, a declarat Dakota Fanning.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Războiul minţii"

  1. Dâmboiu Matei spune:

    Cassie Holmes e atât drăguță cât și talentata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook