27 ianuarie 2009

Nou-venită în oraş

Din 30 ianuarie 2009, adorabila actriţă Renee Zellweger revine pe marile ecrane într-o comedie romantică de sezon, „Nou-venită în oraş” („New in Town”). Premiera în România are loc în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Cluj, Bacău şi Timişoara.


Câştigătoare a Premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, graţie interpretării sale de excepţie din filmul „Cold Mountain”, Renee Zellweger este considerată una dintre cele mai bune actriţe ale generaţiei sale.

În interpretarea încăpăţânatei Lucy Hill, o femeie de afaceri extrem de hotărâtă să lupte cu temperaturile de sub zero grade şi o comunitate pe cât de restrânsă, pe atât de furioasă pe noile reguli pe care ea a venit să le implementeze.

De la moda new-yorkeză, la temperaturile de sub zero grade, atât Lucy, cât şi gardeboba sa, trebuie să se confrunte cu greutăţile vieţii la ţară. „Lucy este tenace, determinată şi încrezătoare în propriile-i forţe, o femeie de afaceri realizată”, explică Renee Zellweger. „Ea locuieşte în Miami şi se trezeşte transferată la sucursala din Minesotta a companiei, unde trebuie să facă restructurări majore. Ajunsă acolo, Lucy se trezeşte ca un peşte pe uscat, neaşteptându-se să fie impresioanată de farmecul local sau de cel al vreunui localnic”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook