4 octombrie 2018

„ReBorn” este disponibil pe platformele online

„ReBorn”, cel mai recent album AG Weinberger, este acum disponibil pe platformele de distribuție digitală precum Spotify, Deezer, iTunes sau Amazon Music. Al 9-lea album al celui considerat de către critici „Mr. Blues al României”, însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului. Împătimiţii de blues şi jazz au ocazia să asculte live piesele de pe „ReBorn” (și nu numai) în cadrul unui concert de excepție, ce are loc în București, pe data de 9 noiembrie 2018, la Sala Rapsodia, unde AG este acompaniat de aceeași echipa de muzicieni care a participat și la înregistrarea albumului.Prin această lucrare AG atinge o stare de maturitate și relaxare, atât de necesară pentru a-și asigura continuitatea prezenței sale în rândul celor de nivel internațional. Muzici noi, livrare excelentă, producție de talie mondială… Cele 12 piese depăsesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical. Pe albumul „ReBorn” putem asculta de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues până la baladă country sau jazz.

Discul a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria (Cserny Kalman – inginer de tracking & mixaj; Cseke Gabor – pian, Hammond, clape; Hars Viktor – chitară bas, contrabas; Pusztai Csaba – tobe, percuție), iar piesa „The Fool’s Lucky Day” îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin – care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook