26 octombrie 2021

Rave in My Garage

Little Sis Nora lansează piesa electro „Rave in My Garage” însoțită și de un videoclip animat și plin de culoare. Titlul piesei completează perfect ritmul crescendo al refrenului si sunetele electronice, ducându-ne cu gândul chiar la un houseparty de pomină.Single-ul „Rave in My Garage” a fost scris de Eddie Jonsson, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Nora Ekberg, cei trei din urmă ocupându-se și de producția piesei. În plus, Aron Ekberg, Christoffer Sangré și Jessica Sangré au regizat clipul melodiei care este combinația perfectă de lumini, culori pronunțate, dans și distracție, toate elementele care definesc o petrecere de neuitat.

Nora Ekberg, cunoscută sub numele de scenă Little Sis Nora, a intrat în lumina reflectoarelor cu mega hit-ul internațional „I’m an Albatraoz”, lansat în 2014. Cea mai recentă piesă, „MDMA”, se clasează în top 10 în 5 țări în topul Viral Charts, incluzând Germania.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook