13 august 2021

I

Golan a lansat al doilea album, „I”, în cadrul festivalului Summer Well 2021, pe 12 august. Albumul electro „I” a fost scris, compus și produs de către membrii proiectului.

Împreună cu albumul, Golan a lansat și single-ul „Hypest”. Cuvântul „Hypest” este un superlativ și poate fi tradus drept cel mai înalt nivel de entuziasm pe care cineva îl resimte referitor la o persoană, un lucru sau o situație anume. Titlul acompaniază perfect ritmurile EDM ale piesei care te transportă către starea exprimată de cuvântul „Hypest”.

Anterior lansării albumului, Golan a lansat piesele „75”, în colaborare cu Valeria Stoica, și „Rising to Fall”. În prezent, piesa „75” ocupă locul 16 în Top 50 virale – România de pe Spotify Charts și este în urcare.

Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, pe lângă festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a sustinut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook