9 august 2021

Rising to Fall

Golan lansează piesa electro „Rising to Fall” care este inclusă pe al doilea album de studio, intitulat „1”, și care apare pe 12 august 2021. Versurile cântecului au fost scrise de Mihai Ristea, muzica a fost compusă de Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Florian Nicolau, iar piesa a fost produsă de Golan.



Expresia „Rising to Fall” ne duce cu gândul la pasărea Phoenix din mitologia greacă, o pasăre mitică ce are puterea de autoincendiere periodică și regenare din propria cenușă. Deci, titul piesei sugerează că toate obstacolele pe care le întâmpinăm pe parcursul vieții sunt un „rău necesar”, niște experiențe care ne clădesc mai puternici și ne învață lecții importante fără de care nu am putea avansa pentru că nu am fi capabili să ne depășim propria condiție.

De asemenea, „Rising to Fall” poate fi considerat si procesul de „trial and error”, atunci când încercăm sa ne descoperim pe noi înșine. Acest mesaj este comunicat de-a lungul piesei, atât prin ritmurile de blues care ne invită la relaxare pentru a intra în starea de meditație si reflectare, cât și prin versurile melodiei: „As we descend so carelessly in the search of who we are, / What is closer now was far from me, / Rising to fall just right where I’m supposed to be”.

Golan participă și la ediția din 2021 a festivalului Summer Well.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook