4 noiembrie 2021

Popstar

Remme a lansat cântecul „Popstar”, în care își imaginează cum ar fi să devii un popstar și ne conduce într-o călătorie printre visurile sale din copilărie.



În legătură cu piesa, Remme a declarat:

„Popstar” este prima piesă pe care am scris-o acasă, în timpul carantinei, în urmă cu aproape un an. Pentru mine, această piesă nu este despre dorința de a fi bogat și faimos, ci despre întrebarea „cum ar fi fost dacă”. Cred că multă lume se întreabă despre cum ar fi fost viața lor dacă anumite lucruri s-ar fi întâmplat sau nu, și cred că același lucru se aplică și la mine. Când am scris piesa, m-am gândit la persoana care eram în liceu, când visam la o carieră de artist, dar eram așa de timid că nu vorbeam nici cu fata de care eram îndrăgostit. Piesa „Popstar” este un șir de gânduri din acel moment; oare m-ar observa pentru cine sunt eu de fapt dacă aș fi fost faimos?

După opt single-uri versatile și cea mai recenta piesă, „The moment”, care a însoțit campionatul european de fotbal la televizor în Olanda și ne-a arătat o față mai animată a scrisului profund și plin de semnificații a lui Remme, „Popstar” adaugă încă o culoare în infinita paletă de piese a artistului.

Piesa „Get Older” a fost startul ideal pentru cariera de muzician, după care au urmat „Hunger”, iar „Lose Touch”.

Remme trăiește în lumea muzicii de când avea 12 ani și lucrează la piesele sale încă de pe atunci, motiv pentru care acesta face naveta între orașul lui natal, Eindhoven, și Berlin, unde este localizat studioul. Printre artiștii care l-au influențat se numără Frank Ocean, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, Jeff Buckley și Justin Bieber.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook