29 septembrie 2011

Noaptea rechinilor 3D

Catalogat deja de fanii genului ca fiind unul dintre cele mai antrenante horror-uri ale sezonului, N”Noaptea rechinilor 3D” („Shark Night 3D”) promite să impresioneze publicul printr-o abundenţă de efecte speciale 3D extrem de reuşite, din 30 septembrie 2011, când are premiera în cinematografele din România.



Rechinii, prădătorii supremi, au fost o inspiraţie pentru teama interioară şi fascinaţia îngrozitoare a oamenilor, de secole bune. „Noaptea rechinilor 3D” are la bază acele temeri primitive de maşinăriile ucigaşe ale naturii, cu o poveste plină de suspans, uimitoare, cu efecte animatronice de ultimă oră şi cu o distribuţie tânără şi talentată.

În regia lui David R. Ellis (care a mai realizat „Snakes on a Plane” şi „Final Destination 5”), „Noaptea Rechinilor 3D” are drept subiect un weekend fierbinte de vară, care se transforma într-un coşmar de nedescris pentru un grup de studenţi.

Nici nu ajung bine la casa de vacanţă a părinţilor Sarei (interpretată de Sara Paxton), că tinerii deja încing petrecerea. Încep să se dezbrace cu toţii, se aruncă în apă şi se distrează de minune, cel puţin până când Malik (interpretat de Sinqua Walls), un talentat jucător de fotbal american, iese din apă cu greu, având un braţ lipsă.

Din acel moment totul se transformă într-un coşmar îngrozitor, iar grupul de prieteni realizează că este captiv pe o insulă înconjurată de rechini însetaţi de sânge.

După fiecare atac sângeros, tinerii îşi dau seama că cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul câte unul.

„”Noaptea rechinilor 3D” este un thriller mortal, în care cele mai adânci temeri ies la suprafaţă, cu Sara Paxton, Dustin Milligan şi Chris Carmack în rolurile principale. Poate fi văzut din 30 septembrie în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov, Bucureşti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploieşti).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook