2 august 2021

Monalisa

„Nu mai este timp/Să ne mințim/Cu jurăminte” sunt versurile primului cântec, „Monalisa”, al lui Adrian Petrache. Așa cum ne-a cucerit cu șarmul său dezinvolt, artistul ne încântă cu un summer hit, despre cum ți se poate umple inima de bucurie și îndrăzneală atunci când noi experiențe ți se ivesc în viață, într-un mod imprevizibil.Adrian Petrache povestește despre primul lui single:

Monalisa pentru mine este acea fată inabordabilă și misterioasă. Deși pare indisponibilă, ea este atrasă de tine, te vă lăsa să încerci să o cucerești, să te implici emoțional și să faci eforturi pentru inima ei. Totuși, niciodată n-ai să fii prea sigur pe tine că faci ceea ce trebuie sau ceva ce nu trebuie. Îmi doresc sa va regăsiti în muzica și cuvintele cântate de mine, să se gândească la o „Monalisa” a lor de fiecare dată când ascultă piesa.

Piesa ne vorbește despre trăirea sentimentului nevinovat, o dragoste la prima vedere, cât și despre confruntarea interioară pentru a atinge un ideal utopic, uneori exprimat într-o formă ușor copilărească și nostimă.

Artistul se plasează într-o dimensiune mistică, subliniată prin contraste muzicale, printr-o paralelă atemporală, între enigmatica domnișoară, o „Monalisa” a zilelor noastre și celebra lucrare „Monalisa” a lui Leonardo Da Vinci.

Piesa este compusă de către Robert Ionescu și Cornel Oprea, alături de Adrian Petrache. Versurile sunt semnate de Robert Ionescu și Adrian Petrache. Producția muzicală este realizată de Robert Ionescu și Cornel Oprea, iar videoclipul este tot o producție PK Records. Regia aparține lui Robert Ionescu.

Adrian este una dintre cele mai apreciate voci din noua generație de artiști din România, care impresionează și surprinde cu sonoritatea emisiei vocale unice, atât de ușor reconoscibilă și personală.

Anul trecut, artistul a cucerit publicul și a câștigat admirația juriului de specialitate, acesta fiind surprins de performanțele sale în cadrul emisiunii concurs „X Factor”, ediția 2020, unde a făcut parte din echipa Loredana Groza. În timpul acestei emisiuni, Adrian a fost invitat să interpreteze alături de mentorul său, în prima sa colaborare muzicală, Efemer.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook