6 decembrie 2017

Animale din ţinuturile arctice

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii la o nouă întâlnire cu Dodi și Roni sâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 11:00, în Sala Multimedia de la parterul Muzeului.Neînfricații exporatori care străbat lumea-n lung și-n lat studiind flora și fauna Planetei fac echipă cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare pasionată de la Muzeu.În prima parte a întâlnirii, temerarii exporatori Dodi și Roni le fac cunoștință copiilor cu trei dintre animalele care trăiesc în ținuturile arctice: papagalul de mare, renul și balena de Groenlanda iar Alexandra le povestește micuților despre efectele periculoase pe care poluarea sau schimbările climatice le pot avea asupra habitatelor și despre măsurile de protecție care pot fi luate în acest sens.

În a doua parte a evenimentului participanților le sunt propuse o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii sunt pe rând spectatori și protagoniști. Actorii păpușari Ana-Maria Crăciun-Lambru, Ana-Maria Cucută, Monalisa Toncu și Victoria Radu au pregătit o mică surpriză tuturor celor care sunt inspirați de momentele artistice și doresc să-și facă acasă propriul teatru de umbre.

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 80 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook