27 mai 2021

Maximum Rock Festival 2021

După lungi discuții și analize, atât cu managementul formațiilor, cât și cu instituțiile abilitate din România, noua dată pentru ediția Maximum Rock Festival 2021 a fost fixată pentru 11-12 septembrie 2021 și are loc la Arenele Romane din București.Formațiile reconfirmate pentru Maximum Rock Festival sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Din păcate, Devin Townsend și Katatonia nu participă la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca aceștia să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu Eluveitie și Dirty Shirt, două formații extrem de îndrăgite de publicul din România și nu numai.

Menționăm faptul că Maximum Rock Festival 2021 este o ediție mai diferită și, ținând cont de actualele restricții anti-Covid impuse de autoritățile abilitate din România, accesul publicului este limitat la 50 % din capacitatea locației.

Abonamentele achiziționate până în acest moment sunt valabile pentru ediția 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediția din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toți cei care și-au achiziționat până în acest moment abonamente și le pot folosi pentru ediția din septembrie 2021 primi un discount la achiziționarea abonamentelor pentru ediția 2022.

Deoarece această ediție este una specială (cu o capacitate redusă a publicului), sugerăm să achiziționați din timp abonamentele de festival rămase – disponibile (60 de bucăți la preț promoțional!) online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook